Πολιτική Επιστροφών

 

Ελαττωματικά Προϊόντα
Σε περίπτωση που επιστρέφετε το προϊόν λόγω ελαττώματος, σε διάστημα τριών μηνών από την ημερομηνία που παραλάβατε και εφόσον αποδειχθεί ελαττωματικό, αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση του με νέο, ή  την επιδιόρθωσή του αν αυτό είναι εφικτό χωρίς οποιαδήποτε επιβάρυνση σας.  Αν κριθεί αναγκαία η αντικατάσταση και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα έχετε την δυνατότητα να ζητήσετε την αντικατάσταση του από κάποιο άλλο ισάξιο προϊόν της επιλογής σας ή και μεγαλύτερης αξίας με την υποχρέωση να καλύψει την επιπλέων διαφορά που θα προκύψει. Εάν δεν βρείτε κάποιο προϊόν για να κάνετε την αλλαγή τότε γίνεται πίστωση του ποσού για μελλοντική σας αγορά ανεξαρτήτως χρονικού ορίου.

Εαν δεν βρείτε κάποιο προϊόν για να κάνετε την αλλαγή μέσα στο διάστημα των 14 ημερών, μπορεί να γίνει πίστωση του ποσού για μελλοντική σας αγορά ανεξαρτήτος χρονικού ορίου.

 

Ακύρωση Παραγγελίας
Το darviris.gr σας δίνει την ευκαιρία αν ακυρώσετε ή να τροποποιήσετε την παραγγελία σας χωρίς κόστος εάν αυτή δεν έχει παραδοθεί στον μεταφορέα. Αναλυτικότερα, ακυρώσεις ή αλλαγές πραγματοποιούνται έως της 12.00 π.μ. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει γίνει μετά τις 12.00 π.μ μπορείτε να την ακυρώσετε ή να την αλλάξετε εντός 24 ωρών.

Σε κάθε περίπτωση και για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας ενημερώστε μας πρώτα έγκαιρα είτε για την αλλαγή είτε για την ακύρωση που επιθυμείτε τηλεφωνικώς στο 27310 20440 ή μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.

Διευκρινίζεται, ότι για να προχωρήσετε στην επιστροφή προϊόντος, το προϊόν πρέπει  να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε και να συνοδεύεται από όλα τα έγγραφα, απόδειξη λιανικής πώλησης, ή τιμολόγιο και όλα τα συνοδευτικά όπως συσκευασία προϊόντος, ετικέτες, καρτελάκια, κ.τ.λ Όλα τα υποδήματα πρέπει να δοκιμάζονται σε τάπητα για την αποφυγή φθορών. 

Εφόσον επιλέξετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης και ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, θα σας επιστραφούν τα χρήματα σας,μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος στο κατάστημα και μετά από έλεγχο του προϊόντος.Τα έξοδα αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη και την επιστροφή την αναλαμβάνει μόνο η ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.  

Η διεύθυνση επιστροφής του προϊόντος αναγράφεται στην ετικέτα του darviris.gr του δέματος που παραλάβατε.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας όσον αφορά το μέγεθος το χρώμα το σχέδιο που παραγγείλατε τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παραλαβής και να αντικατασταθούν άμεσα. Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 27310 204 40, η Στείλτε μας ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με το αίτημά σας.Η επιστροφή των προϊόντων πραγματοποιείται με τη Γενική Ταχυδρομική. Τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνουν το κατάστημά μας και τα έξοδα αποστολής της νέας παραγγελίας τον πελάτη με 5 ευρώ.

Στην περίπτωση που ο πελάτης θελήσει να κάνει αλλαγή για δεύτερη συνεχή φορά, θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα επιστροφής και αποστολής.

 


Εκτύπωση