Σχετικά με εμάς

Το όνομα Δαρβύρης δραστηριοποιείται στο χώρο της λιανικής πώλησης υποδημάτων δερμάτινων ειδών και αξεσουάρ 33 χρόνια.

1986
Το πρώτο ξεκίνημα το οποίο έγινε από τους ιδρυτές Σπυρίδων και Ιωάννα Δαρβύρη, στην οδό Διόσκουρων, στη Σπάρτη Λακωνίας ήταν το 1986. Δύο άνθρωποι με όραμα, αγάπη και όρεξη για δουλειά συνέδεσαν το όνομα τους με την μόδα, την ποιότητα και την άρτια εξυπηρέτηση.

2004
Η δημιουργία ενός νέου ιδιόκτητου καταστήματος στην οδό Βρασίδου 142, με το όνομα MOCASSINO, ήταν το δεύτερο κατάστημα της οικογένειας Δαρβύρη ,όπου εδώ φιλοξενούνται έως και σήμερα, τα μεγαλύτερα brands στο χώρο της υπόδησης. Ένας φρέσκος χώρος με άκρως νεανικό και μοντέρνο στυλ τεράστια ποικιλία σχεδίων που καλύπτει ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα ένας χώρος που έμελλε να γίνει το must της πόλης, τώρα το 2019 ένα νέο βήμα με το αντίστοιχο ηλεκτρονικό κατάστημα www.darvirishoes.gr.

2008
Tο τρίτο ιδιόκτητο κατάστημά μας στο κέντρο της πόλης Σπάρτης στην πλατεία, ένας χώρος για ένα νέο ξεκίνημα της επόμενης γενιάς, ένας μοντέρνος χώρος με γυναικεία και ανδρικά υποδήματα, η συνέχεια του οράματος και ονόματος των επιχειρήσεων Δαρβύρης, δυνατά brands, με φρέσκια ματιά, προσιτές τιμές, κριτήριο πάντα την άριστη και πάνω από όλα άρτια εξυπηρέτηση, στέκοντας πάντα δίπλα στον πελάτη με σεβασμό. Τώρα το 2019 με το αντίστοιχο ηλεκτρονικό κατάστημα www.darviris.gr

2019
Δύο νέα ηλεκτρονικά καταστήματα λοιπόν στο χώρο του υποδήματος και του αξεσουάρ, έτοιμα να σας παρασύρουν στα βήματα της μόδας και της άνεσης. Με στόχο όπως και στα καταστήματά μας έτσι και εδώ την άψογη εξυπηρέτηση με προϊόντα απαράμιλλης ποιότητας και υψηλής αισθητικής.

www.darviris.gr Γκορτσολόγου 57 - Σπάρτη

 

Υπεύθυνος καταστήματος : Δαρβύρης Σ. Νικόλαος